• Vóór 13.00 uur besteld, morgen in huis!

  • Gratis retourneren, 14 dagen bedenktijd

  • Official Artiteq dealer

  • Veilig betalen

  • Klantenbeoordeling 9.0/10

Artiteq Info Rail Me Wit 200 cm

De Info Rail Me is speciaal ontwikkeld voor scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen etc. Er kunnen bijvoorbeeld eigen werkstukken aan opgehangen worden. Door het plaatsen van de speciale Me-clip met naam krijgt de rail een persoonlijk tintje.

Deze rail is inclusief 8 x Me-clips en een montagesetje.

Op voorraad

Artikelnummer: 05.53200 Categorieën: , EAN: 8714946050730
SUBTOTAAL
53.00 Incl. BTW
  • Vaste verzendkosten 5,95 per bestelling
  • GRATIS RETOURNEREN 14 dagen bedenktijd
  • VEILIG SHOPPEN betalen via SSL-verbinding
  • SERVICE voor al je vragen

Beschrijving

De Info Rail Me is speciaal ontwikkeld voor scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen etc. Er kunnen bijvoorbeeld eigen werkstukken aan opgehangen worden. Door het plaatsen van de speciale Me-clip met naam krijgt de rail een persoonlijk tintje.

Deze rail is inclusief 8 x Me-clips en een montagesetje.