Ophangdraden

De ophangdraden voor de Artiteq ophangsystemen bestaan uit een glijder (ook wel een Twister genoemd) die bevestigd is op een perlondraad, staaldraad of stang. Op deze draden of stangen kan een ophanghaak naar keuze geschoven worden.

De ophangdraden met Twister kunnen op elke plaats in de ophangrail gedraaid worden en eenvoudig verschoven worden. Het voordeel van de Twister ophangdraden is dat ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier gebruikt kunnen worden om wanddecoraties op te hangen.

Ophanghaken

In de loop der jaren heeft Artiteq een uitgebreid assortiment aan ophanghaken ontwikkeld die te gebruiken zijn in combinatie met de Artiteq ophangdraden. Er is een ruim aanbod aan schilderij ophanghaken beschikbaar. Hierbij is bijvoorbeeld rekening gehouden met gewicht, gebruiksgemak, de prijsstelling en materiaalkeuze.

De Micro Grip behoort tot de nieuwste generatie haken. Deze haak is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, versterkt met glasvezel. De haak heeft hierdoor een extreem licht gewicht en een optimaal gebruiksgemak.

Artiteq accessoires

SCHILDERIJ OPHANGHAKEN

SCHILDERIJ OPHANGDRADEN

SCHILDERIJ OPHANGSTANGEN

LIJST-BENODIGDHEDEN

SCHILDERIJ SCHEIDINGSWANDHAKEN

MAGNETISCHE SYSTEMEN

Artiteq ophangstangen

Naast de moderne wandsystemen die gemonteerd worden met het Click & Connect systeem (Bijvoorbeeld de Click Rail, Contour Rail, Click Rail Pro en de Combi Rail Pro Light), biedt Artiteq ook meer traditionele ophangsystemen.

Dit zijn ophangsystemen met een J-vorm waar stangen van aluminium of staal in worden gebruikt. Deze kunnen zonder clips direct aan de wand worden geschroefd. Alle ophangsystemen van Artiteq zijn gemaakt uit een hoogwaardige aluminium legering en zijn geanodiseerd of voorzien van een poedercoating.

Scheidingswandhaken

Niet in iedere ruimte mogen of kunnen ophangrails geplaats worden. Daarom bieden wij ook oplossingen in de vorm van scheidingswandhaken. Deze kunnen toegepast worden in ruimtes waar scheidingswanden gebruikt zijn. Met deze haken is het ook mogelijk om aan dit type wanden, schilderijen en decoraties op een praktische manier op te hangen. De haken worden in combinatie met een (perlon)koord met schilderijhaak gebruikt en worden over de bovenrand van een wand geplaatst. 

We bieden veschillende oplossingen, afhankelijk van het gewicht van het te plaatsen schilderij of de te plaatsen wanddecoratie.