Ophangdraden

Artiteq biedt hoogwaardige ophangsystemen met flexibele ophangdraden. Deze draden zijn voorzien van een glijder, die ook wel een ‘Twister’ wordt genoemd, en zijn verkrijgbaar in perlondraad, staaldraad en stangvarianten. De ophanghaken kunnen eenvoudig op de draden of stangen geschoven worden, zodat u kunstwerken en decoraties op elke gewenste hoogte en positie kunt ophangen.

De Twister ophangdraden kunnen eenvoudig en veilig worden gebruikt om wanddecoraties op te hangen. Ze kunnen op elke plaats in de ophangrail worden gedraaid en verschoven, wat zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Of u nu thuis of op kantoor bent, met onze ophangsystemen bent u verzekerd van een veilige en gebruiksvriendelijke manier om uw wanddecoraties op te hangen. Ontdek het assortiment van Artiteq en kies de perfecte ophangdraden voor uw specifieke behoeften.

Ophanghaken

Bij Artiteq vindt u een uitgebreid assortiment aan ophanghaken die perfect werken in combinatie met de Artiteq ophangdraden. Of u nu op zoek bent naar een schilderij ophanghaak die rekening houdt met het gewicht, gebruiksgemak, prijs of materiaalkeuze, bij Artiteq bent u aan het juiste adres.

Onze ophanghaken zijn zorgvuldig ontwikkeld en getest om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo bieden we bijvoorbeeld de nieuwste generatie haak, de Micro Grip, die is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat versterkt is met glasvezel. Deze haak heeft een extreem licht gewicht en biedt optimaal gebruiksgemak.

Ontdek ons ruime aanbod aan ophanghaken en kies de perfecte haak voor uw specifieke behoeften. Bij Artiteq bent u verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare ophangsystemen die perfect werken voor uw kunstwerken en decoraties.