Ophangdraden

De ophangdraden voor de Artiteq ophangsystemen bestaan uit een glijder (ook wel een Twister genoemd) die bevestigd is op een perlondraad, staaldraad of stang. Op deze draden of stangen kan een ophanghaak naar keuze geschoven worden.

De ophangdraden met Twister kunnen op elke plaats in de ophangrail gedraaid worden en eenvoudig verschoven worden. Het voordeel van de Twister ophangdraden is dat ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier gebruikt kunnen worden om wanddecoraties op te hangen.

Ophanghaken

In de loop der jaren heeft Artiteq een uitgebreid assortiment aan ophanghaken ontwikkeld die te gebruiken zijn in combinatie met de Artiteq ophangdraden. Er is een ruim aanbod aan schilderij ophanghaken beschikbaar. Hierbij is bijvoorbeeld rekening gehouden met gewicht, gebruiksgemak, de prijsstelling en materiaalkeuze.

De Micro Grip behoort tot de nieuwste generatie haken. Deze haak is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, versterkt met glasvezel. De haak heeft hierdoor een extreem licht gewicht en een optimaal gebruiksgemak.