Praktische systemen aan de wand

Documenten in de vorm van presentaties, foto’s of bijvoorbeeld tekeningen kunnen aan de wand gepresenteerd worden met een presentatiesysteem. Zo’n systeem is vaak een ideale manier om informatie in een ruimte te delen. Bovendien zorgt een presentatiesysteem ervoor dat documenten op een strakke en professionele manier gepresenteerd worden. Artiteq heeft een groot assortiment en biedt verschillende oplossingen in de vorm van presentatiesystemen. 

Een presentatiesysteem kiezen

Een ideaal presentatiesysteem voor het presenteren van documenten is de Info Rail (me). Dit systeem wordt veelvuldig gebruikt in het onderwijs en in de zorg. Een ander presentatiesysteem dat ervoor zorgt dat documenten (presentaties of foto’s) op een professionele manier getoond worden is de Display It. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een vitrine van een makelaarskantoor of de bekende ‘‘smoelenwand’’ op een afdeling van een zorginstelling. 

Artiteq presentatiesystemen

ARTITEQ DISPLAY-IT

ARTITEQ INFO RAIL ME

ARTITEQ IMAGINE-IT

ARTITEQ MAGAZINE RAIL

ARTITEQ SMART POCKET RAIL

ARTITEQ WHITEBOARDS

ARTITEQ Lijstbenodigdheden

Bij ons kunt u ook terecht voor lijstbenodigdheden. Hierbij kunt u denken aan bordhangers, plakhangers, tegelhangers en bevestigingsmaterialen voor lijsten. Artiteq heeft een ruim aanbod van asseccoires en ophang/bevestigingssets voor bijvoorbeeld lijsten en canvas. 

ZELF NIET ZO HANDIG?

Bent u zelf niet zo handig of heeft u wat hulp nodig omdat u er niet helemaal uit komt? Geen probleem! Wij hebben speciaal voor u handige montage video’s en montagesheets gemaakt. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe de ophangsystemen het beste gemonteerd kunnen worden.