Montage van de rail aan de wand

Wilt u een schilderij ophangsysteem aan de wand monteren, maar weet u niet zeker welk systeem geschikt is voor uw wand? Artiteq biedt voor elk type wand en gewicht een passende oplossing. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het Click & Connect systeem, waarmee de wandsystemen van Artiteq eenvoudig aan de wand bevestigd kunnen worden met behulp van clips en schroeven. Zo is de rail snel en gemakkelijk op de clips te klikken en hangt uw schilderij veilig en strak tegen de wand.

Artiteq biedt verschillende mogelijkheden voor wand- en plafondmontage. Voor een compacte rail kunt u bijvoorbeeld de Contour Rail kiezen. De Click Rail is een systeem dat gemakkelijk tegen het plafond te monteren is. Wilt u een geïntegreerd schilderijverlichtingssysteem, dan is de Combi Rail Pro Light een passende oplossing. Bij Artiteq vindt u de juiste schilderij ophangsystemen voor uw wand of plafond.

Wand ophangsysteem met stangen

Artiteq biedt een ruim assortiment aan moderne en traditionele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties. Naast de moderne wandsystemen die gemonteerd worden met het Click & Connect systeem, zoals de Click Rail en de Combi Rail Pro Light, biedt Artiteq ook traditionele ophangsystemen met een J-vorm. Deze systemen zijn gemakkelijk direct aan de wand te schroeven en zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium legering met anodisatie of poedercoating.

Een alternatief voor de aluminium of stalen stang is een cilinderblok met transparant perlonkoord, waaraan verschillende Artiteq ophanghaken geschoven kunnen worden. Artiteq biedt voor elke situatie een passende oplossing, met draagkracht variërend van 20 kg tot 50 kg.