Retourneren

Er kan altijd wat mis gaan…
Bestelt u bij Ophangsystemen.nl, dan proberen we u vooraf zoveel mogelijk informatie te geven over de producten. Dat vinden we belangrijk, want op die manier voorkomen teleurstellingen en/of verrassingen over het bestelde.

Ondanks die uitgebreide informatie en extra zorgvuldige verzendprocedures, is het natuurlijk altijd mogelijk dat een product niet is wat u voorstelde, of dat het op een of andere manier beschadigd of niet compleet is. Dan mag u een bestelling uiteraard (binnen 30 dagen) terugsturen.

Hoe gaat dat in z’n werk?
Is een product toch niet naar wens? Of heeft u een verkeerd, beschadigd of incompleet artikel ontvangen?
Neemt u dan, alvorens het product terug te sturen binnen 30 dagen contact met ons op:

Telefonisch: (013) 511 07 50
Via mail:  info@ophangsystemen.nl

 Hoe stuur ik alles terug?   

– Wij overleggen met u welke transporteur het best met het verzenden kan worden belast.
– Verpak alles weer in het originele verzendmateriaal
– Voeg altijd de originele pakbon bij het artikel
– Adresseer aan het adres dat u heeft doorgekregen van onze klantenservice

Terugsturen is GRATIS*

Op het moment dat u een pakket heeft dat één (of meerdere) rails bevat(ten) wordt het bij u opgehaald. Het bedrag exclusief de verzendkosten wordt zo snel mogelijk naar u teruggestort. Dit is niet van toepassing als u een beschadigd product heeft ontvangen, dan krijgt u de verzendkosten wel terug.

Dit geldt helaas niet voor de brievenbuspakketjes. Deze eventuele verzendkosten dient de klant op zich te nemen. Ook geldt dit niet voor zakelijke klanten. Met hen kunnen vooraf wel afspraken gemaakt worden over de mogelijkheden van het terugsturen van producten.

Ruilen
Verkeerde kleur? Niet de juiste afmetingen? Dat kan. Vaak zie je dat pas ter plekke.

Neem in dat geval binnen 30 dagen contact op met onze klantenservice: info@ophangsystemen.nl. Zij bespreken met u de mogelijkheden van omruilen, door de oude order terug te sturen en een nieuwe order te plaatsen. In het laatste geval moet u wel weer (indien van toepassing) verzendkosten betalen.