Bestellingen:

De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van de producten die u bestelt. Als u een bestelling plaatst die in de brievenbus past betaalt u € 7,95. Bij 2 meter pakketten is dat € 13,- en bij de 3 meter pakketten € 36,-. Voor België gelden andere tarieven. Voor brievenbuspost € 11,00 en voor de 2 meter pakketten is dat € 15,00. De verzendkosten voor de 3 meter pakketten bedragen € 37,99.

Ja hoor dat kan, maar we hebben liever dat het via de shop loopt. Als u dat lastig vindt kunt u ook de bestelling via de mail (op factuur) doen. Dit om misverstanden te voorkomen.

Als de bestelling op donderdag of vrijdag besteld is, kan het op zaterdag geleverd worden. Let op: dit is alleen bij bestellingen die door de brievenbus kunnen (deze worden met de PostNL bezorgd). GLS levert helaas niet op zaterdag.

Dan wordt uw bestelling maandag pas behandeld en verstuurd.

Heeft u rails besteld met een lengte van 3 meter? Dan zou het wel eens voor kunnen komen dat het pakket een dag later bezorgd wordt. Ze leveren de 3 meter rails namelijk met een andere bus/vrachtwagen. Heeft u de rails op een bepaalde datum nodig? Zorg dan dat u dus op tijd de bestelling doet.

Op het moment dat u een kleine bestelling heeft geplaatst die door de brievenbus past is de kans groot dat het een dag later bezorgd wordt. Deze bestellingen worden met de reguliere post bezorgd.

Als u een bestelling heeft gedaan waar geen rails bij zit kan het wellicht via brievenbuspost zijn verzonden. U ontvangt dan geen Track & Trace mail. Daarnaast kan het zijn dat u uw email adres niet of onjuist hebt opgegeven. Ook dan ontvangt u geen Track & Trace mail.

Op de pagina Retourneren staat uitgelegd hoe u uw zending kunt terugsturen.

Helaas hebben we niet alle bezorgers in de hand en kan het zijn dat uw zending beschadigd is of is afgeleverd op een ander adres als u niet thuis bent geweest zonder een briefje achter te laten.

Stuur ons dan een mailtje naar info@ophangsystemen.nl met deze melding of neem contact op via de chatfunctie.

Dat kan, als u duidelijk bij uw bestelling aangeeft waar het geleverd moet worden en onder welke naam.

Ja hoor, wij bezorgen ook in België. Helaas zijn de verzendkosten wat hoger dan bij leveringen in Nederland. De kosten voor een brievenbuspakketje bedragen € 11,00 en voor een pakket van 2 meter is dat € 12,95. Een pakket met een lengte van 3 meter kost helaas € 31,00 aan verzending. Dat komt omdat GLS het pakket handmatig moet sorteren en vervoeren met een verlengde bus.

Producten:

Ja hoor, de rails kan eenvoudig ingekort worden met een ijzerzaagje of een slijptolletje. Voor een rechte haakse uitsnede is het aan te raden een verstekbak te gebruiken.

Een perlondraad is een kunststof transparante draad met een draagkracht van 20 Kg. Een staaldraad heeft een draagkracht van 50 Kg.

Het opkrullen van perlonkoord kan voorkomen als de perlon lang opgerold is geweest. Meestal is het gewicht van de lijst voldoende om de draad recht te trekken. Indien dit niet voldoende is, helpt het om gedurende langere tijd een gewicht aan de draad te hangen. Dit kan versneld worden door de draden eerst een paar uur in warm (niet kokend of te warm) water te leggen.

De primer versie is in principe overschilderbaar met de gebruikelijke ‘huis, tuin en keuken’ lakken op latex, acryl en alkyd basis. Voor het overschilderen van de rails is het essentieel de ondergrond voor te behandelen. Het ontvetten (bij voorkeur met brandspiritus) en licht opschuren met fijn schuurpapier is voldoende als voorbehandeling.

Als u het montagedeel: Click & Connect precies tussen 2 railsdelen monteert loopt de rail goed door. Het naadje is dan nauwelijks zichtbaar.

Dat kan, deze kunt u hier bestellen.

Servicedesk:

U kunt een mail sturen naar info@ophangsystemen.nl met duidelijke vermelding van uw klacht. Uiteraard kunt u ons ook bellen en uw klacht overleggen: 013-5110750. Daarnaast kunt u ook de chatfunctie gebruiken om even met ons te overleggen.