Plafondsystemen

Wilt u een flexibele inrichting van uw ruimte? Onze ophangsystemen kunnen aan het plafond worden bevestigd of in combinatie met een systeemplafond worden gebruikt. Hierdoor kunt u alle wanden in een ruimte flexibel inrichten met behulp van ons plafondsysteem. De rail kan direct op het betonnen plafond worden bevestigd, waardoor de ophangdraden strak langs de wand komen te hangen. Een goed voorbeeld van zo’n plafondsysteem is onze Top Rail.

Daarnaast bieden wij ook een plafondsysteem dat tegen de houten kantlat van een bestaand systeemplafond kan worden gemonteerd. Hierdoor kunnen onze ophangsystemen na de installatie van een systeemplafond in een ruimte worden geïntegreerd. Maak uw ruimte veelzijdiger en geef uw kunstwerken de aandacht die ze verdienen met onze ophangsystemen. Ontdek nu onze mogelijkheden voor uw plafondsysteem!

Ingebouwd ophangsysteem plafonds

Artiteq biedt meerdere plafondsystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor bouw- en renovatieprojecten. Deze systemen kunnen tijdens de bouw eenvoudig worden ingebouwd. Bij het installeren van systeemplafonds zijn de Art Strip en de Ceiling Strip zeer geschikt. Beide systemen worden volledig weggewerkt in het plafond, waardoor de wanden onbeschadigd blijven.

In combinatie met gipsplaten wanden en plafonds (drywall) biedt Artiteq de Shadowline rails aan. Deze rail plaatst een onzichtbaar systeem tussen gipsen wand- en plafondplaten, waardoor u verzekerd bent van behoud van strakke wanden en flexibiliteit bij het inrichten, zonder dat hierbij gereedschap nodig is.

Bent u bezig met een bouw- of renovatieproject en wilt u uw wanden en plafonds op een flexibele manier inrichten zonder deze te beschadigen? Ontdek dan nu de mogelijkheden van de plafondsystemen van Artiteq. Met onze Art Strip, Ceiling Strip en Shadowline rails geniet u van een strakke en veelzijdige inrichting.