Bij Ophangsystemen.nl stap je een webwinkel binnen, die volledig gespecialiseerd is in Artiteq schilderij-ophangsystemen. Die systemen bekijk en bestel je heel eenvoudig online.

Je kunt bij ons terecht voor een breed en uitgebreid assortiment. Kijk rond op onze website en je treft schilderij-ophangsystemen aan voor aan de wandschilderij-ophangsystemen met verlichting, plafondsystemen en presentatiesystemen. Ook hebben we naast de gewone ophangsystemen een aantal andere producten in ons assortiment, zoals lijst-benodigdheden en magnetische systemen. Onze ophangsystemen worden geleverd inclusief gratis montageset. Deze setjes kunt u bij ons ook los bestellen.

Omdat Ophangsystemen.nl werkt met vaste partners, kunnen wij je garanderen dat de door jou bestelde systemen altijd snel geleverd en adequaat geleverd worden. In heel Nederland en België. Zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt.

VRAGEN

Wellicht staat je vraag tussen de lijst van veelgestelde vragen. Is dit het niet het geval en heb je toch nog een vraag of wil je het gekochte product retour sturen of ruilen, dan kun je contact met ons opnemen. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@ophangsystemen.nl of door te bellen naar 013-5110750.

Bellen is mogelijk op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.