Schilderij ophangen zonder boren

Er zitten vele voordelen aan het gebruik van een ophangsysteem. Éen daarvan is dat de wanden zonder deze steeds opnieuw te beschadigen flexibel in te richten zijn. Dat wil dus zeggen dat u wanneer u gebruik maakt van een ophangrails, schilderijen op kunt hangen en kunt verplaatsen zonder te boren. U bent te allen tijden flexibel.

Er is een eenmalige investering nodig om van de voordelen van een ophangsysteem te kunnen profiteren, die uiteraard wel inhoudt dat de ophangrail (middels boren) bevestigd dient te worden.

Ophangsysteem verlijmen

In sommige gevallen is gaten boren in de muren niet mogelijk of is het zelfs verboden. Ook hier biedt Artiteq een oplossing voor. Met behulp van Parabond lijm kan het schilderij ophangsysteem Contour Rail aan de wand (en tegen het plafond) verlijmd worden. Zo is het boren van gaten voor pluggen of schroeven niet meer nodig.

Bent u op zoek naar een oplossing om schilderijen op te hangen aan een metalen wand of scheidingswand? Bekijk dan eens onze losse ophangsystemen en magnetische oplossingen.