schilderij ophangen zonder boren

Er zitten vele voordelen aan het gebruik van een ophangsysteem. Éen daarvan is dat de wanden zonder deze steeds opnieuw te beschadigen flexibel in te richten zijn. Dat wil dus zeggen dat u wanneer u gebruik maakt van een ophangrails, schilderijen op kunt hangen en kunt verplaatsen zonder te boren. U bent te allen tijden flexibel. 

Er is een eenmalige investering nodig om van de voordelen van een ophangsysteem te kunnen profiteren, die uiteraard wel inhoudt dat de ophangrail (middels boren) bevestigd dient te worden.

Ophangsysteem verlijmen

In sommige gevallen is gaten boren in de muren niet mogelijk of is het zelfs verboden. Ook hier biedt Artiteq een oplossing voor. Met behulp van Parabond lijm kan het schilderij ophangsysteem Contour Rail aan de wand (en tegen het plafond) verlijmd worden. Zo is het boren van gaten voor pluggen of schroeven niet meer nodig.

Bent u op zoek naar een oplossing om schilderijen op te hangen aan een metalen wand of scheidingswand? Bekijk dan eens onze losse ophangsystemen en magnetische oplossingen.

Systemen zonder boren

ARTITEQ CONTOUR RAIL

MAGNETISCHE SYSTEMEN

SCHEIDINGSWANDHAKEN

tekeningen of posters ophangen?

Het ideale presentatiesysteem om posters, tekeningen en foto’s aan de wand te hangen is de Info Rail. Met dit systeem worden de wanden niet beschadigd door bijvoorbeeld punaises, plakbandjes e.d. en is het snel en eenvoudig om tekeningen of posters te wisselen.

In klaslokalen en gangen van scholen wordt dit systeem vaak ingezet en is het inmiddels onmisbaar geworden. Het is een perfect systeem als etalage voor kindercreaties. Maar ook thuis of op kantoor is de Info Rail een ideaal systeem.

ZELF NIET ZO HANDIG?

Bent u zelf niet zo handig of heeft u wat hulp nodig omdat u er niet helemaal uit komt? Geen probleem! Wij hebben speciaal voor u handige montage video’s en montagesheets gemaakt. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe de ophangsystemen het beste gemonteerd kunnen worden.